Diensten

Mars Control levert diensten op het gebied van Treasury Management, Corporate Finance en M&A, Financieel Management en Juridisch Management.

Treasury Management

Advisering over en implementatie van een Treasury functie binnen uw onderneming waardoor het managen en borgen van o.a. liquiditeitsrisico’s en het beheersen van operationele, financiële en reputatierisico’s onderdeel wordt van uw bedrijfsvoering.

Treasury Management is nauw verweven met Corporate Finance en met de Risk en Compliance kant van Ondernemingsrecht. Mars Control beheerst al deze disciplines.

Marcel Borgers is Register Treasurer (RT) en adviseert en ondersteunt in die hoedanigheid bedrijven bij het opzetten, optimaliseren en uitvoeren van hun Treasury functie.

Twijfelt u of uw organisatie behoefte heeft aan de invulling van een Treasury functie of heeft uw huidige Treasury functie een frisse blik nodig?? Neem vrijblijvend contact op.

Corporate Finance en M&A

Mars Control biedt ondersteuning bij (her-)financieringen en herstructureringen van externe financieringen of het eigen vermogen. Daarnaast bieden wij hulp bij het optimaliseren van uw vermogensstructuur.

Ook voor complexere waarderingsvraagstukken kunt u bij Mars Control terecht.

Daarnaast kan Mars Control u begeleiden bij bedrijfsovernames, zowel aandelentransacties als asset-deals. Deze ondersteuning kan worden geleverd gedurende het hele traject, dus vanaf de eerste onderhandelingen tot en met de integratie is uw huidige structuur, of alleen voor bepaalde onderdelen zoals due diligence of transactieverwerking.

Financial Management Support

Management ondersteuning in finance en financiële processen. En niet alleen academische theorie maar Mars Control verzorgt ook de uitvoering hiervan; als het moet zelfs door het maken en boeken van journaalposten in uw financiële systeem.

Door de jarenlange ervaring in alle gelederen van de financiële functie, de praktische kennis  van veel branches en de theoretische basis van een academische Master in Finance is Mars Control echt een asset voor uw onderneming.

Legal Management Support

Management ondersteuning bij juridische processen, zoals due diligence trajecten, contractbeheer en compliance issues.

Een academische master in International Commercial Law (cum laude) is de basis, naast jarenlange ervaring in juridische vraagstukken.

Naast bureau-ondersteuning biedt Mars Control ook bijstand als het tot een rechtbankprocedure komt. Niet als advocaat maar als klankbord, adviseur en sparring-partner.

Mars Control BV

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het gebruik van cookies.