Diensten

Mars Control levert diensten op het gebied van Corporate Finance, Strategic Business Enhancement, Juridisch en Financieel Management Support

Corporate Finance

Mars Control begeleidt bedrijfsovernames, zowel aandelentransacties als asset-deals. Ondersteuning kan worden geleverd gedurende het hele traject, dus vanaf de eerste onderhandelingen tot en met de integratie is uw huidige structuur, of alleen voor bepaalde onderdelen zoals due diligence of transactieverwerking. 

Daarnaast wordt er ondersteuning verleend bij (her-)financieringen en herstructureringen van externe financieringen of het eigen vermogen. Voor complexe vraagstukken worden er externe experts ingeschakeld.

Strategic Business Enhancement

Strategic Business Enhancement, oftewel ondersteuning van uw onderneming op strategisch niveau.

Mars Control adviseert en ondersteunt board members, directieleden, MT-leden en RvC leden bij het bepalen en/of uitvoeren van strategische visies en plannen.

Eindelijk een klankbord op strategisch niveau voor bestuurders, management en toezichthouders.

 

Legal Management Support

Management ondersteuning bij juridische processen, zoals due diligence trajecten, contractbeheer en compliance issues.

Een academische master in International Commercial Law (cum laude) is de basis naast jarenlange ervaring in juridische vraagstukken.

Naast bureau-ondersteuning biedt Mars Control ook bijstand als het tot een rechtbankprocedure komt. Niet als advocaat maar als klankbord, adviseur en sparring-partner.

Financial Management Support

Management ondersteuning in finance en financiële processen. En niet alleen academische theorie maar Mars Control verzorgt ook de uitvoering hiervan; als het moet zelfs door het maken en boeken van journaalposten in uw financiële systeem.

Door de jarenlange ervaring in alle gelederen van de financiële functie, de praktische kennis  van veel branches en de theoretische basis van een academische Master in Finance is Mars Control echt een asset voor uw onderneming.